Logo Pink Ponk
Novinky Co je to Pink Ponk? Žebříčky Turnaje Staň se členem Obchod Spolupráce Kontakty
            

Turnaj Zpátky ke kořenům Vyškov - 14.9.2024

Poslední možnost kvalifikovat se na MS do Číny v lednu 2025

Přihlásit se

Pink Ponk Tour 2024 Praha Wood

Wood OPEN

  1. Vitásek Adam
  2. Zavadil Antonín
  3. Kvašnovský Petr

Třetí a závěrečný turnaj ze série Pink Ponk Tour 2024 je za námi. Turnaje se zúčastnilo 12 hráčů.

Cílem turnaje bylo opět přilákat nové hráče z okolí Prahy a seznámit je s Woodem, který pochází z Brazílie. Děkujeme za účast všem hráčům, předevevším novým hráčům z Prahy (Jelínek Petr, Zahradník Václav a Zigo Roman), kteří se odvážili poprvé vyzkoušet si kategorii Wood OPEN. Doufáme, že je tento turnaj zaujal a že se s některými uvidíme v Návsí na konci měsíce. :)

Hráli jsme skupinovým systémem se skupinami po 6 hráčích, kdy první 4 hráči postoupili do vyřazovacího pavouka, kde jsme dohrávali do konečného umístění. Celkem tedy do hlavního pavouka postoupilo 8 hráčů a 4 hráči si zahráli útěchu. Turnaj probíhal svižně, každý si zahrál minimálně 8 zápasů a měli jsme hotovo za necelé 4 hodiny.

Na prvním místě se umístil Adam Vitásek, který již má Major (hlavní) kvalifikační místo v kategorii Sandpaper. Adam je tedy vítězem celého turnaje. Na své cestě k prvnímu místu vyřadil Petra Kvašnovského. Petr do té doby neprohrál, dle pravidel turnaje, tedy Petr dostal šanci ještě zabojovat o kvalifikační místo na MS 2025.

Na druhém místě se umístil Antonín Zavadil, který ještě musel potvrdit zisk certifikátu na postup na MS 2025 v zápasu proti Petru Kvašnovskému. Nakonec se mu podařilo po těsném souboji zvítězit 2:1.

Na 3. místě se umístil Petr Kvašnovský, který prohrál pouze s kvalifikantem Adamem Vitáskem a s nasazenou jedničkou Antonínem Zavadilem. Postup mu tedy těsně uniknul a věříme, že v Návsí už to vyjde. :)

Na 4. místě se umístil Chaloupka František.

Na 5. - 8. místě se pak umístili hráči: Záškodný Marek, Wiecheć Adrian, Novák Robert a Jelínek Petr.

Pořadí útěchy: Chvátal Tomáš, Mezera Ondřej, Zahradník Václav a Zigo Roman.

Postupující Antonín Zavadil, Adam Vitásek, Jaroslav Pilner, Marek Záškodný a Daniel Vitásek už mají certifikát na MS zajištěn. Pokud by se v Návsí umístili opět na postupových pozicích, certifikát dostane další hráč v pořadí, s výjimkou Dana Vitáska, který stále ještě může zabojovat o Major (hlavní) kvalifikační místo.

Celkové výsledky jsou k nalezení na tomto odkazu:
KvalifikacePraha.pdf