Logo Pink Ponk
Novinky Co je to Pink Ponk? Žebříčky Turnaje Staň se členem Obchod Spolupráce Kontakty
            

Turnaj Zpátky ke kořenům Vyškov - 14.9.2024

Poslední možnost kvalifikovat se na MS do Číny v lednu 2025

Přihlásit se

Pink Ponk Tour 2024 Brno Hardbat

Hardbat OPEN

  1. Pilner Jaroslav
  2. Vitásek Adam
  3. Kvašnovský Petr

Druhý turnaj ze série Pink Ponk Tour 2024 je za námi. Turnaje se zúčastnilo 10 hráčů.

Cílem turnaje bylo opět přilákat nové hráče z okolí Brna a seznámit je s Hardbatem. Což se moc nepodařilo vzhledem k tomu, že nejblíže to měl Tomáš Chvátal z Rohatce. My to ale nevzdáme a příští rok zkusíme opět uspořádat turnaj poblíž Brna, tentokrát v rámci Pink Ponk Tour 2025 a v kategorii Sandpaper. :)

Hráli jsme skupinovým systémem se skupinami po 5 hráčích, kdy první 4 hráči postoupili do vyřazovacího pavouka, kde jsme dohrávali do konečného umístění. Celkem tedy do hlavního pavouka postoupilo 8 hráčů a 2 hráči si zahráli útěchu. I přes nízkou účast turnaj trval přes 3 hodiny. V Brně se totiž potkali výkonnostně vyrovnaní hráči a jednalo se o velmi vyrovnané zápasy.

Nyní k výsledkům turnaje. Na prvním místě se umístil Jaroslav Pilner a získal tím Major (hlavní) kvalifikační místo v kategorii Hardbat. Nebude tedy muset na MS hrát předkvalifikaci a v Hardbatu bude nasazen přímo do hlavní soutěže s nejlepšími hráči.

Na druhém místě se umístil Adam Vitásek.

Na 3. místě se umístil Petr Kvašnovský a na 4. místě se umístil Daniel Vitásek.

Na 5. - 8. místě se pak umístili hráči: Záškodný Marek, Chvátal Tomáš, Zavadil Antonín a Novák Robert.

Postupující Adam Vitásek, Jaroslav Pilner, Marek Záškodný a Daniel Vitásek už mají certifikát na MS zajištěn. Pokud by se na nějakém příštím turnaji umístili opět na postupových pozicích, certifikát dostane další hráč v pořadí, s výjimkou Dana Vitáska, který stále ještě může zabojovat o Major (hlavní) kvalifikační místo.

Celkové výsledky jsou k nalezení na tomto odkazu:
KvalifikaceBrno.pdf